Wellnessmassages

Wellnessmassages zijn diverse soorten massages die ontspannend werken, de bloedsomloop stimuleren of vermoeidheid bestrijden. Naast de ontspanningsmassage wordt er vaak gewerkt met attributen, zoals de ijsbollenmassage of de hot stone-massage.

Laat u inspireren door alle mogelijkheden die wij bieden voor een wellnessmassage.

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven

Onze wellnessmassages

Hieronder vindt u alle wellnessmassages die wij u kunnen aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Warme, verfrissende massage

warme-verfrissende-massage

Eerst wordt de rug verwarmd, daarna volgt een weldadige massage met warme olie. Hierna wordt het gezicht verwarmd en met heerlijke olie gemasseerd, gevolgd door de ijsbollen massage. Dit zijn speciale “glasbollen”die in de vriezer gekoeld zijn. Het gebruik van koude glasbollen zorgt ervoor dat de bloedvaten en de huid samentrekken. Het geeft een liftend, verstrakkend effect. Tevens zorgen de ijsbollen dat de werkzame stoffen in de vorm van een crème of ampul sneller en effectiever indringen in de huid. De ijsbollenmassage wordt gegeven op het gezicht en decolleté. Je huid tintelt weer van energie.

Ayurvedische massage

ayuvedische massage

Het belangrijkste verschil tussen Ayurvedische massage en andere massagevormen is het gebruik van ruime hoeveelheden natuurlijke warme olie. De massage activeert de bloedsomloop en bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Het zorgt voor bewustwording van het lichaam, geeft verlichting van de spierspanning en herstelt de vitaliteit van lichaam en geest.

Lomi lomi-massage

lomi-lomi-massage

Lomi Lomi is een zeer mooie massage uit de cultuur van de Hawaii-eilanden. Deze massage is bijzonder om te geven en heerlijk om te ontvangen. Lomi Lomi kan zeer snel blokkades opheffen. De behandeling van de massage gebeurt voornamelijk met de onderarmen van de masseur die met mooie lange en vloeiende bewegingen het lichaam behandelt. Met muziek en speciale olie maken deze massage tot een heerlijke ervaring.

Kruidenstempelmassage

kruidenstempel-massage

Een massage met heilzame kruiden. Doekjes van katoen worden gevuld met verschillende kruiden en als buidels dichtgebonden en verwarmd in een stoompan. Als ze goed op temperatuur zijn wordt er met de buidels gestempeld op je huid en met lange strijkingen gemasseerd. Tussendoor volgt steeds massage met de handen en warme olie. Het heeft een zeer ontspannende werking omdat de warme kruiden de stofwisseling in de huid activeren. Het ontspant de geest en het lichaam alsof je in een warme tropische kruidentuin bent.

Hammam scrubmassage

hammam

Dat is een oud traditioneel Turks badritueel; je krijgt eerst warme kompressen en dan word je gescrubd met heerlijke geurend scrubzout uit de Dode Zee. Dan volgt het inzepen met zeepschuim en tot slot een weldadige massage met warme olie. Na dit heerlijke ritueel ben je geestelijk en lichamelijk heerlijk ontspannen en heb je een vernieuwde gladde huid.

Hot stone-massage

hotstone

Warme basaltstenen worden gewarmd in een warmwaterbak. De warme stenen worden op het lichaam gelegd zodat de druk van de stenen de huid dehydreert en de spieren ontspant. Vervolgens gebruiken we de warme stenen om het lichaam mee te masseren. Desgewenst kunnen er ook afwisselend koude stenen gebruikt worden om de doorbloeding te activeren. Je voelt je hierna heerlijk ontspannen door de behandeling met de warme stenen.

Cocos-massage

cocos

Een zeer ontspannen en heerlijk geurende massage met een exotisch tintje. Cocos bevat veel vitamine E. Het maakt de huid zacht en soepel.

Ontspanningsmassage

hapto-relaxatie-massage

Een ontspanningsmassage is geschikt voor ieder die lichamelijk en geestelijk helemaal tot rust wil komen. Totale ontspanning verzekerd.