Sportmassages

Sportmassages zijn bedoeld voor zowel sporters als niet-sporters, die bepaalde klachten hebben. Denk aan rug-, nek- of schouderklachten die vaak worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding of intensief computergebruik. Ook stress kan een belangrijke oorzaak zijn van allerlei klachten. Door een verkrampte houding kunnen verhardingen in spieren ontstaan. Een aantal massagebehandelingen kan al verlichting geven of kan de klachten helemaal laten verdwijnen. Om de massage effectief voor u te laten zijn, voeren wij altijd eerst een gesprek voordat we overgaan tot masseren.

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven

Onze sportmassages

Hieronder vindt u alle sportmassages die wij u kunnen aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Sportmassage

sportmassage

Sportmassage heeft tot doel het optimaal activeren van de spieren, waarna een lichamelijke fitheid en geestelijke ontspanning ontstaat. De behandeling versnelt het herstel en zorgt voor verbetering van de conditie van spieren en gewrichten. We behandelen sportblessures, maar ook klachten die door andere oorzaken zijn ontstaan. Met kinesio-tape kunnen wij herstellend tapen.

Ontspanningsmassage

hapto-relaxatie-massage

Een ontspanningsmassage is geschikt voor ieder die lichamelijk en geestelijk helemaal tot rust wil komen. Totale ontspanning verzekerd.

Bindweefselmassage

bindweefselmassage

Bij bindweefselmassage wordt vooral het dieper gelegen spierweefsel los gemasseerd. Na deze behandeling zit u losser in uw vel en dat geeft een ontspannen gevoel in de spieren.

Shiatsu-massage

shiatsu

Shiatsu-massage is een vorm van acupunctuur zonder naalden. In het lichaam lopen energiebanen met drukpunten, deze worden gestimuleerd waardoor er lichamelijke en geestelijke balans ontstaat. Bij klachten van vermoeidheid,- migraine,- maag,- en darmproblemen, geeft een shiatsu-massage snel herstel. De behandeling leidt tot een totale ontspanning en balans in lichaam en geest.

Voetreflexmassage

voetreflex massage

Voeten zitten meestal weggestopt. Maar ze zijn uw basis en verdienen het verzorgd te worden. Trek schoenen en sokken daarom uit voor een massage die de reflexen onder de voeten activeert en de organen prikkelt om in balans te komen.

Hapto-relaxatiemassage

massage-bij-astma

Deze behandeling geeft een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. Op speciaal samen-gestelde muziek worden, in een wisselend tempo, het hoofd en de schouders heen en weer bewogen. Deze behandeling is uitermate geschikt om eens heerlijk te relaxen.

Lymfedrainage

lymfemassage

Dit is een zachte massage die de vochtbalans in het spierweefsel herstelt. Bij blauwe plekken en vochtophoping na letsel of liposuctie is deze massagetechniek aan te bevelen.

Massage bij astma

Massage-bij-astma

De spieren die zwaar belast worden bij de ademhaling worden extra stevig gemasseerd. Het geeft na de massage een opgelucht gevoel.

Cuppingmassage

cuppingmassage

Dit is een oosterse massagetechniek met glaasjes die vacuüm op de huid aangebracht worden. Het maakt het bindweefsel los en stimuleert de doorbloeding in de huid en de spieren.

Dorn-methode

dornmassage

Dit is een zeer milde techniek gebaseerd op corrigeren van gewrichten en wervels tijdens bewegen van armen,- benen en hoofd. Bij beenlengteverschil wordt tijdens bewegen het te lange been weer goed in het heupgewricht gedrukt. Klachten aan de rug,- heup,- nek- of benen nemen af, of verdwijnen. Meer info: www.ideletteeijgelaar.nl

Stoelmassagebehandeling

Stoelmassage

Stoelmassage is een vorm van masseren, gebaseerd op de meridiaanbanen volgens de Japanse shiatsu (drukpuntmassage). Het is een laagdrempelige massage, omdat bij de behandeling de kleding kan aanblijven. De behandeling duurt slechts vijftien tot twintig minuten en is daarom goed toe te passen op de werkplek. Het geeft een snelle ontspanning tussen het werk door.

Positieve invloed

De massage helpt ook om RSI-klachten te voorkomen. Ook nek-, schouder-, rug- of hoofdpijn is prima te behandelen op de speciale ergonomische stoel. Een zieke werknemer kost per dag het viervoudige van een stoelmassagebehandeling. De behandeling heeft een positieve invloed op het ziekteverzuim van de werknemer. De kosten van een stoelmassagebehandeling op de werkplek zijn dus snel terug verdiend.

De stoelmassage bij evenementen is ideaal voor jubilea, groepsfeestjes, of zomaar ter ontspanning.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte.