Over Actief massagepraktijk

Actief massagepraktijk is als hobby in 1988 opgericht door mij, Lenie van der Wal. In mijn eerste praktijkkamer ben ik begonnen met sportmassage. Al snel ging ik verder leren en volgden cursussen bij het NGS (Nederland Genootschap Sportmassage) om in 2004 met succes mijn opleiding sportmassagetherapeut te bezegelen met een diploma. Mijn ervaring als sportmasseur heb ik opgedaan bij werkzaamheden in een fitnesscentrum, sauna, Nederlandse Kano Bond en bij evenementen zoals, de zwemmarathon De Nacht van Zaandam, Dam-Damloop en uiteraard in mijn eigen praktijk.

Veel stoelmassages heb ik gedaan bij o.a. de politie, ziekenhuis, KPMG accountants, administratiekantoren maar ook voor diverse artiesten waaronder de groep STOMP van de reclame voor Coca Cola.

Zo is mijn hobby met veel plezier uit de hand gelopen, waardoor wij nu kunnen beschikken over drie behandelkamers en een team van vijf getalenteerde masseurs. Wil je eens een ontspanningsmassage voor jezelf of wil je samen met een vriend of vriendin of iemand van je familie komen, wij regelen het voor je. Zijn er blessures of r.s.i. klachten van spieren, pezen en gewrichten, aarzel niet en maak eens een afspraak voor een behandeling. Advies is bij ons altijd gratis dus wacht niet als je vragen hebt maar bel of mail ons.

Lenie van der Wal
lenie